آ

  • آزادمرد دمیرچی، صدیف تأثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • آزادمرد دمیرچی، صدیف بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی کره غنی شده با پودر مغزهای گردو و فندق [دوره 7، شماره 4، 1390]

ا

  • ابراهیم زاده موسوی، سید محمد علی مدلسازی ضریب انتشار مولکولهای معطر در فیلم های پلاستیکی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • اجتهادی، حمید رضا ارزیابی بارمیکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • احتیاطی، احمد بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی موز خشک شده به روش هوای داغ [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • احمدی، جعفر بهینه سازی تولید ماست غنی شده با فیتواسترول به منظور کاهش کلسترول [دوره 7، شماره 2، 1390]

  • ارشدی، محمد جواد تعیین میزان قندهای احیاءکننده در سیب زمینی با استفاده از گلوکزیاب دستی و مقایسه آن با روش آنزیمی [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • ارومیه ای، عبدالرسول مدلسازی ضریب انتشار مولکولهای معطر در فیلم های پلاستیکی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • اسدپور، الهام بررسی ظرفیت امولسیون کنندگی و کف کنندگی و تاثیر اسیدیته و قدرت یونی بر این ویژگی ها در آرد حاصل از حبوبات مختلف [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • اشتیاقی، محمد نقی مقایسه اثر میدان الکتریکی پالسی و فرآیند حرارتی بر انتقال جرم در استخراج قند از چغندرقند [دوره 7، شماره 2، 1390]

  • اشراقی، الهه بررسی اثر پیش تیمار فراصوت روی خشک شدن ورقه های کیوی [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • اعتمادیان، یاسمن اثر بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله های ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در یخ [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • اعلمی، مهران بررسی خواص رئولوژیکی و حسی ماست منجمد حاوی غلظت های مختلف صمغ عربی و صمغ گوار [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • اعلمی، مهران تاثیر شرایط اسیدی، قلیائی و نمک بر میزان حذف ترکیبات فنولی از مغز میوه دو واریته بلوط ایرانی [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • اعلمی، مهران تاثیر فرآیند حرارتی بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی آرد دانه گوجه فرنگی [دوره 7، شماره 2، 1390]

  • اعلمی، مهران ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و ضد رادیکالی عصاره متانولی دو واریته بلوط و تعیین نوع ترکیبات فنولی با کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • اعلمی، مهران بررسی اثر پیش تیمار فراصوت روی خشک شدن ورقه های کیوی [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • اعلمی، مهران جداسازی پکتین‏لیاز از آسپرژیلوس نایژر و اثر آن در بهبود فرایند تخمیر در تولید چای سیاه [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • افشارنژاد، سیما بررسی اثر ضد باکتریایی نایسین به دو فرم آزاد و نانوانکپسوله در لیپوزوم بر ماندگاری و کاهش جمعیت لیستریایی پنیر سفید ایرانی فراپالایش [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • الصاق، اکبر سنجش و اندازه گیری فلزات سنگین, Ni) , Cr , Mn Co) در نمک طعام حاصل از تصفیه به روش شستشو با آب و مقایسه با سنگ نمک تصفیه نشده [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • الهی، محمد اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • امامی، شیوا بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی کره غنی شده با پودر مغزهای گردو و فندق [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • امینلاری، محمود بررسی سینتیک تغییرات حلالیت و الگوی الکتروفورتیکی پروتئین های شیر سویا طی نگهداری در دماهای4 و 18- درجه سانتی گراد [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • اویسی پور، محمودرضا اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعاء و احشاء ماهی تون زردباله ((Thunnus albacares [دوره 7، شماره 2، 1390]

ب

  • باسامی، محمدرضا ارزیابی بارمیکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • بحرینی، معصومه ارزیابی بارمیکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • بقایی، هما اثر جایگزینی عسل، خرما و گوار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافت و ویسکوزیته [دوره 7، شماره 2، 1390]

  • بلوری، بهداد مدلسازی ضریب انتشار مولکولهای معطر در فیلم های پلاستیکی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • بلوریان، شادی ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • بهرامی، احمدرضا ارزیابی بارمیکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • بهرامی، بهمن بهینه سازی تولید ماست غنی شده با فیتواسترول به منظور کاهش کلسترول [دوره 7، شماره 2، 1390]

  • بیرقی طوسی، شهرام بررسی اثر پیش تیمار فراصوت روی خشک شدن ورقه های کیوی [دوره 7، شماره 4، 1390]

پ

  • پیرایش‌فر، بهروز بررسی امکان تولید کنسانتره پروتئینی از ضایعات خط تولید رب گوجه‏فرنگی و [دوره 7، شماره 2، 1390]

  • پیغمبردوست، سیدهادی تأثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • پیغمبردوست، سیدهادی بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی کره غنی شده با پودر مغزهای گردو و فندق [دوره 7، شماره 4، 1390]

ت

  • توکلی، جواد بررسی خواص کیفی مغز بنه واریته موتیکا (Pistacia atlantica var. mutica) تحت شرایط نگهداری و بسته بندی مختلف [دوره 7، شماره 1، 1390]

ج

  • جعفری، سید مهدی بررسی ظرفیت امولسیون کنندگی و کف کنندگی و تاثیر اسیدیته و قدرت یونی بر این ویژگی ها در آرد حاصل از حبوبات مختلف [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • جعفری، سید مهدی تاثیر فرآیند حرارتی بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی آرد دانه گوجه فرنگی [دوره 7، شماره 2، 1390]

  • جعفری، محمود رضا بررسی اثر ضد باکتریایی نایسین به دو فرم آزاد و نانوانکپسوله در لیپوزوم بر ماندگاری و کاهش جمعیت لیستریایی پنیر سفید ایرانی فراپالایش [دوره 7، شماره 3، 1390]

ح

  • حبیبی نجفی، محمدباقر ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • حبیبی نجفی، محمدباقر ارزیابی بارمیکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • حدادخداپرست، محمدحسین بررسی امکان تولید کنسانتره پروتئینی از ضایعات خط تولید رب گوجه‏فرنگی و [دوره 7، شماره 2، 1390]

  • حسین پور، سارا ایجاد اتصالات عرضی در پکتین تفاله چغندرقند به منظور بهبود خواص عملکردی آن و بررسی تأثیر پکتین اصلاح شده بر ویژگی های کچاپ [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • حسینی، فرشته ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • حصاری، جواد تأثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • حصاری، جواد بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی کره غنی شده با پودر مغزهای گردو و فندق [دوره 7، شماره 4، 1390]

خ

  • خزاعی، حمیدرضا تعیین میزان قندهای احیاءکننده در سیب زمینی با استفاده از گلوکزیاب دستی و مقایسه آن با روش آنزیمی [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • خلیلیان، صفیه فرمولاسیون پاستیل سیب و ارزیابی فرمول های مختلف بر اساس ویژگی های حسی و فعالیت آب [دوره 7، شماره 2، 1390]

  • خلیلیان، صفیه اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • خمیری، مرتضی بررسی خواص رئولوژیکی و حسی ماست منجمد حاوی غلظت های مختلف صمغ عربی و صمغ گوار [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • خمیری، مرتضی ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و ضد رادیکالی عصاره متانولی دو واریته بلوط و تعیین نوع ترکیبات فنولی با کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • خمیری، مرتضی جداسازی پکتین‏لیاز از آسپرژیلوس نایژر و اثر آن در بهبود فرایند تخمیر در تولید چای سیاه [دوره 7، شماره 4، 1390]

د

  • دادپور، سیده مهسا جداسازی پکتین‏لیاز از آسپرژیلوس نایژر و اثر آن در بهبود فرایند تخمیر در تولید چای سیاه [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • داراب زاده، نازنین ایجاد اتصالات عرضی در پکتین تفاله چغندرقند به منظور بهبود خواص عملکردی آن و بررسی تأثیر پکتین اصلاح شده بر ویژگی های کچاپ [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • داراب زاده، نازنین بررسی سینتیک تغییرات حلالیت و الگوی الکتروفورتیکی پروتئین های شیر سویا طی نگهداری در دماهای4 و 18- درجه سانتی گراد [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • دهقانپور، نفیسه ارزیابی تطبیقی تولیدات علمی حوزه علوم و فناوری مواد غذایی ایران با کشورهای ایرلند،‌ ترکیه، مصر، آرژانتین و مالزی‌در پایگاه اطلاعاتیWeb of Science طی سال های 1990-2010 [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • دوردیئی، خدر اثر بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله های ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در یخ [دوره 7، شماره 4، 1390]

ر

  • رأفت، سید عباس تأثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • رأفت، سید عباس بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی کره غنی شده با پودر مغزهای گردو و فندق [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • رئوفی، نسیم بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • رادمرد قدیری، غلامحسین بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی لواشک سیب [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • رشیدی، حسن تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • رضائی، مسعود تهیه و ارزیابی خصوصیات نانوکامپوزیت زیست تخریب پذیر کیتوزان/ نانورس جهت کاربرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • رضایی، راحیل ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و ضد رادیکالی عصاره متانولی دو واریته بلوط و تعیین نوع ترکیبات فنولی با کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • رضوی، سید محمد علی بررسی اثر کلرید کلسیم و اتیلن دی آمین تترا استیک اسید بر دفع فسفر و شار تراوه طی اولترافیلتراسیون روغن کانولا [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • رضوی، سید محمد علی تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • رضوی زادگان جهرمی، سید حسین بهینه یابی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • رفیعی، غلامرضا اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعاء و احشاء ماهی تون زردباله ((Thunnus albacares [دوره 7، شماره 2، 1390]

  • رمضانی، رقیه بررسی سینتیک تغییرات حلالیت و الگوی الکتروفورتیکی پروتئین های شیر سویا طی نگهداری در دماهای4 و 18- درجه سانتی گراد [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • رمضانی، یوسف بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی کره غنی شده با پودر مغزهای گردو و فندق [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • روشن نژاد، منصوره اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • روفیگری حقیقت، شیوا جداسازی پکتین‏لیاز از آسپرژیلوس نایژر و اثر آن در بهبود فرایند تخمیر در تولید چای سیاه [دوره 7، شماره 4، 1390]

ز

  • زایرزاده، الهام بررسی اثر ضد باکتریایی نایسین به دو فرم آزاد و نانوانکپسوله در لیپوزوم بر ماندگاری و کاهش جمعیت لیستریایی پنیر سفید ایرانی فراپالایش [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • زمان زاده، فرشته ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی [دوره 7، شماره 1، 1390]

س

  • سرمد، مجید اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • سلطانی زاده، نفیسه ارزیابی تطبیقی تولیدات علمی حوزه علوم و فناوری مواد غذایی ایران با کشورهای ایرلند،‌ ترکیه، مصر، آرژانتین و مالزی‌در پایگاه اطلاعاتیWeb of Science طی سال های 1990-2010 [دوره 7، شماره 1، 1390]

ش

  • شعبان پور، بهاره اثر بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله های ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در یخ [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • شعبانی، علی اثر بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله های ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در یخ [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • شکرچی زاده، هاجر ارزیابی تطبیقی تولیدات علمی حوزه علوم و فناوری مواد غذایی ایران با کشورهای ایرلند،‌ ترکیه، مصر، آرژانتین و مالزی‌در پایگاه اطلاعاتیWeb of Science طی سال های 1990-2010 [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • شمس، نجمه بررسی ساختار اسید چرب، تری گلیسیریدی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن سه رقم ارزن (Setaria italica، Pennisetum miliaceum & Pennisetum typhoides) قابل کشت در ایران [دوره 7، شماره 2، 1390]

  • شهیدی، فخری بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • شهیدی، فخری اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • شهیدی، فخری بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی موز خشک شده به روش هوای داغ [دوره 7، شماره 4، 1390]

ص

  • صادقی پور، حمیدرضا جداسازی پکتین‏لیاز از آسپرژیلوس نایژر و اثر آن در بهبود فرایند تخمیر در تولید چای سیاه [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • صادقی ماهونک، علیرضا تاثیر شرایط اسیدی، قلیائی و نمک بر میزان حذف ترکیبات فنولی از مغز میوه دو واریته بلوط ایرانی [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • صادقی ماهونک، علیرضا بررسی ظرفیت امولسیون کنندگی و کف کنندگی و تاثیر اسیدیته و قدرت یونی بر این ویژگی ها در آرد حاصل از حبوبات مختلف [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • صادقی ماهونک، علیرضا تاثیر فرآیند حرارتی بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی آرد دانه گوجه فرنگی [دوره 7، شماره 2، 1390]

  • صادقی ماهونک، علیرضا ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و ضد رادیکالی عصاره متانولی دو واریته بلوط و تعیین نوع ترکیبات فنولی با کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • صادقی ماهونک، علیرضا اثر بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله های ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در یخ [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • صداقت، ناصر بررسی خواص کیفی مغز بنه واریته موتیکا (Pistacia atlantica var. mutica) تحت شرایط نگهداری و بسته بندی مختلف [دوره 7، شماره 1، 1390]

ط

  • طالعی، اسری تاثیر فرآیند حرارتی بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی آرد دانه گوجه فرنگی [دوره 7، شماره 2، 1390]

  • طباطبایی یزدی، فریده بررسی اثر ضد باکتریایی نایسین به دو فرم آزاد و نانوانکپسوله در لیپوزوم بر ماندگاری و کاهش جمعیت لیستریایی پنیر سفید ایرانی فراپالایش [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • طباطبایی یزدی، فریده بهینه یابی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 4، 1390]

ع

  • عباس زادگان، مرتضی ارزیابی بارمیکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • عباسی، صدیقه بررسی تغییرات خواص فیزیکی و ریزساختاری و مدلسازی ریاضی چروکیدگی پیاز به کمک خشک کن هوای داغ [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • عبدالهی، مهدی تهیه و ارزیابی خصوصیات نانوکامپوزیت زیست تخریب پذیر کیتوزان/ نانورس جهت کاربرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • عزیزی، محمد حسین تاثیر شرایط اسیدی، قلیائی و نمک بر میزان حذف ترکیبات فنولی از مغز میوه دو واریته بلوط ایرانی [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • عمادزاده، بهاره بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوسفند در ساعات مختلف پس از کشتار [دوره 7، شماره 2، 1390]

غ

  • غلامحسین پور، علی اکبر استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کم‌چرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 7، شماره 2، 1390]

ف

  • فتحی، میلاد فرمولاسیون پاستیل سیب و ارزیابی فرمول های مختلف بر اساس ویژگی های حسی و فعالیت آب [دوره 7، شماره 2، 1390]

  • فتحی، میلاد بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی موز خشک شده به روش هوای داغ [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • فرحناکی، عسگر ایجاد اتصالات عرضی در پکتین تفاله چغندرقند به منظور بهبود خواص عملکردی آن و بررسی تأثیر پکتین اصلاح شده بر ویژگی های کچاپ [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • فرزی، غلامعلی تهیه و ارزیابی خصوصیات نانوکامپوزیت زیست تخریب پذیر کیتوزان/ نانورس جهت کاربرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • فرهوش، رضا بررسی اثر کلرید کلسیم و اتیلن دی آمین تترا استیک اسید بر دفع فسفر و شار تراوه طی اولترافیلتراسیون روغن کانولا [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • فضیلتی، محمد بررسی ساختار اسید چرب، تری گلیسیریدی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن سه رقم ارزن (Setaria italica، Pennisetum miliaceum & Pennisetum typhoides) قابل کشت در ایران [دوره 7، شماره 2، 1390]

ق

  • قادری قهفرخی، مریم ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و ضد رادیکالی عصاره متانولی دو واریته بلوط و تعیین نوع ترکیبات فنولی با کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • قدس روحانی، محسن تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • قربانی، محمد تاثیر شرایط اسیدی، قلیائی و نمک بر میزان حذف ترکیبات فنولی از مغز میوه دو واریته بلوط ایرانی [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • قربانی، محمد بررسی ظرفیت امولسیون کنندگی و کف کنندگی و تاثیر اسیدیته و قدرت یونی بر این ویژگی ها در آرد حاصل از حبوبات مختلف [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • قربانی، محمد تاثیر فرآیند حرارتی بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی آرد دانه گوجه فرنگی [دوره 7، شماره 2، 1390]

ک

  • کاشانی نژاد، مهدی بررسی خواص رئولوژیکی و حسی ماست منجمد حاوی غلظت های مختلف صمغ عربی و صمغ گوار [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • کاشانی نژاد، مهدی بررسی اثر پیش تیمار فراصوت روی خشک شدن ورقه های کیوی [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • کدخدایی، رسول ریزپوشانی لیمونین به روش خشک کردن انجمادی: تأثیر نوع و غلظت ماده دیواره [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • کدخدایی، رسول بررسی برخی عوامل مؤثر بر ویژگی های امولسیون لیمونین در آب تثبیت شده با کازئینات سدیم [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • کدیور، مهدی ارزیابی تطبیقی تولیدات علمی حوزه علوم و فناوری مواد غذایی ایران با کشورهای ایرلند،‌ ترکیه، مصر، آرژانتین و مالزی‌در پایگاه اطلاعاتیWeb of Science طی سال های 1990-2010 [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • کریمی، مهدی بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • کریمی، مهدی بهینه یابی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • کلباسی اشتری، احمد بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی لواشک سیب [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • کوچکی، آرش بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم [دوره 7، شماره 1، 1390]

گ

  • گروسی، قاسمعلی بهینه سازی تولید ماست غنی شده با فیتواسترول به منظور کاهش کلسترول [دوره 7، شماره 2، 1390]

ل

  • لامع، حسن مدلسازی ضریب انتشار مولکولهای معطر در فیلم های پلاستیکی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • لایق، بهناز ایجاد اتصالات عرضی در پکتین تفاله چغندرقند به منظور بهبود خواص عملکردی آن و بررسی تأثیر پکتین اصلاح شده بر ویژگی های کچاپ [دوره 7، شماره 3، 1390]

م

  • مجذوبی، مهسا ایجاد اتصالات عرضی در پکتین تفاله چغندرقند به منظور بهبود خواص عملکردی آن و بررسی تأثیر پکتین اصلاح شده بر ویژگی های کچاپ [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • محبی، محبت بررسی تغییرات خواص فیزیکی و ریزساختاری و مدلسازی ریاضی چروکیدگی پیاز به کمک خشک کن هوای داغ [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • محبی، محبت فرمولاسیون پاستیل سیب و ارزیابی فرمول های مختلف بر اساس ویژگی های حسی و فعالیت آب [دوره 7، شماره 2، 1390]

  • محبی، محبت اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • محبی، محبت بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی موز خشک شده به روش هوای داغ [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • مدانلو کردکلایی، مریم اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعاء و احشاء ماهی تون زردباله ((Thunnus albacares [دوره 7، شماره 2، 1390]

  • مرتضوی، سید علی بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • مرتضوی، سید علی اثر جایگزینی عسل، خرما و گوار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافت و ویسکوزیته [دوره 7، شماره 2، 1390]

  • مرتضوی، سید علی بررسی اثر ضد باکتریایی نایسین به دو فرم آزاد و نانوانکپسوله در لیپوزوم بر ماندگاری و کاهش جمعیت لیستریایی پنیر سفید ایرانی فراپالایش [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • مرتضوی، سید علی بهینه یابی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • مسکوکی، عبدالمجید مقایسه اثر میدان الکتریکی پالسی و فرآیند حرارتی بر انتقال جرم در استخراج قند از چغندرقند [دوره 7، شماره 2، 1390]

  • مصباحی، غلامرضا ایجاد اتصالات عرضی در پکتین تفاله چغندرقند به منظور بهبود خواص عملکردی آن و بررسی تأثیر پکتین اصلاح شده بر ویژگی های کچاپ [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کم‌چرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 7، شماره 2، 1390]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • معتمدزادگان، علی اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعاء و احشاء ماهی تون زردباله ((Thunnus albacares [دوره 7، شماره 2، 1390]

  • معینی، سهراب اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعاء و احشاء ماهی تون زردباله ((Thunnus albacares [دوره 7، شماره 2، 1390]

  • مقصودلو، یحیی بررسی اثر پیش تیمار فراصوت روی خشک شدن ورقه های کیوی [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • موسوی، سید محمود بررسی اثر کلرید کلسیم و اتیلن دی آمین تترا استیک اسید بر دفع فسفر و شار تراوه طی اولترافیلتراسیون روغن کانولا [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • موسوی، سید محمود بررسی تغییرات خواص فیزیکی و ریزساختاری و مدلسازی ریاضی چروکیدگی پیاز به کمک خشک کن هوای داغ [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • موسوی نسب، سحر سادات بررسی سینتیک تغییرات حلالیت و الگوی الکتروفورتیکی پروتئین های شیر سویا طی نگهداری در دماهای4 و 18- درجه سانتی گراد [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • میرواقفی، علیرضا اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعاء و احشاء ماهی تون زردباله ((Thunnus albacares [دوره 7، شماره 2، 1390]

  • میلانی، الناز بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم [دوره 7، شماره 1، 1390]

  • میلانی، الناز اثر جایگزینی عسل، خرما و گوار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافت و ویسکوزیته [دوره 7، شماره 2، 1390]

ن

  • نجف نجفی، مسعود ریزپوشانی لیمونین به روش خشک کردن انجمادی: تأثیر نوع و غلظت ماده دیواره [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • نجف نجفی، مسعود بررسی برخی عوامل مؤثر بر ویژگی های امولسیون لیمونین در آب تثبیت شده با کازئینات سدیم [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • نصیرپور، علی بهینه سازی تولید ماست غنی شده با فیتواسترول به منظور کاهش کلسترول [دوره 7، شماره 2، 1390]

  • نصیری محلاتی، مرضیه تعیین میزان قندهای احیاءکننده در سیب زمینی با استفاده از گلوکزیاب دستی و مقایسه آن با روش آنزیمی [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • نصیری محلاتی، مهدی بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوسفند در ساعات مختلف پس از کشتار [دوره 7، شماره 2، 1390]

  • نصیری محلاتی، مهدی بررسی اثر ضد باکتریایی نایسین به دو فرم آزاد و نانوانکپسوله در لیپوزوم بر ماندگاری و کاهش جمعیت لیستریایی پنیر سفید ایرانی فراپالایش [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • نورمحمدی، الهام تأثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری [دوره 7، شماره 3، 1390]

  • نوشاد، محمد بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی موز خشک شده به روش هوای داغ [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • نیک‌زاده، وجیهه بررسی امکان تولید کنسانتره پروتئینی از ضایعات خط تولید رب گوجه‏فرنگی و [دوره 7، شماره 2، 1390]

و

  • وریدی، محمد جواد بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوسفند در ساعات مختلف پس از کشتار [دوره 7، شماره 2، 1390]

ه

  • هاشمی، مجید ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی [دوره 7، شماره 1، 1390]

ی

  • یحیایی، محسن اثر بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله های ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در یخ [دوره 7، شماره 4، 1390]

  • یگانه زاد، سمیرا بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری [دوره 7، شماره 4، 1390]